Víte, že je docela důležité to, co ze sebe vyzařujeme? Když člověk přemýšlí negativně, tak ze sebe vysílá negativní energii, a naopak když pozitivně, tak pozitivní energii. Ale tohle všechno je docela důležité vědět. Proč? To vám hned řeknu. Samozřejmě, že přijde někdy den, kdy se necítíte dobře a prostě vám není dobře, nebo se nudíte a jste protivní. Myslím si, že je to naprosto normální, já sama takové dny taky mám a můžu vám potvrdit, že to tak opravdu je. Opravdu jsem se setkala s tím, že je to jenom jakási „přeháňka“. Prostě se třeba pár hodin cítím špatně a pak se to zase všechno vrátí do normálu. 

s

Jenže já jsem měla takové dny celkem často a začala jsem si toho všímat. No a samozřejmě, že jsem se takhle nechtěla cítit, jenže co s tím člověk udělá? Musí první najít příčinu toho, proč se cítí špatně a pak může pokračovat dál. Já jsem zjistila, že to bylo tím, v jakém okolí žiju a že se bavím s lidmi, kteří prostě vysílají negativní energii a kvůli tomu jsem se taky cítila špatně. Potom jsem se najednou začala soustředit na ty, se kterými se cítím dobře a myslí pozitivně a najednou se stal přesný opak a já jsem se taky začala cítit hodně dobře.

s

Už to nebylo tak, že bych se cítila špatně, nebo bych měla nějaké splíny, jako předtím, právě naopak. Cítila jsem se hodně dobře, a to jsem právě ze sebe začala vydávat taky. No a potom mi bylo lépe a pochopila jsem, že je docela dost důležité to, jakými lidmi se obklopuji a přišlo mi, že jsem konečně pochopila, v čem to přesně spočívá. Člověk musí třídit lidi, se kterými se baví, protože někteří opravdu dokážou z člověka vysát všechnu energii a prostě ho „vycucnout“. Tak si dávejte pozor na to, komu věnujete svůj čas a energii a dávejte si taky pozor na to, aby se vám to třeba nevymstilo jako mě, pak byste byli nešťastní a necítili byste se dobře.